jueves, 26 de febrero de 2015

CRAC DEL 29

Bones!!:)

La següent activitat que hem estat fent va sobre el "CRAC DEL 29".

 Després d'estudiar i analitzar el Crac del 29 vam fer una activitat que consistia en comparar el Crac amb la Crisis del 2008 i dir quin fet històric creiem que era pitjor.
Jo vaig dir que creia que era pitjor el Crac, ja que era quan començaven els conflictes i en canvi, a la crisis del 2008 ja buscaven solucions per als problemes.
Un aspecte important a destacar és que entre les dos crisis hi ha 60 anys de diferència, per tant, les necessitats, els comportaments i els conceptes econòmics no són els mateixos.
Aquesta activitat m'ha fet reflexionar sobre com ha canviat la vida en molts aspectes, ja que en el 29 no hi havia tantes persones que inveritssin en borses. Avui existeix la globalització, cosa que en aquells anys no existia, ara tenim la Unió Europea que ens facilita la unificació de criteris i accions conjuntes, també tenim internet, la inginyeria financera és més desenvolupada i molts altres més factors fan que la crisis actual sigui molt diferent a la d'abans.
Però no són diferents en tot, jo crec que una cosa que tenen les dos en comú i que cal destacar és que les dos han tingut repercusió mundial, han destruit llocs de treball i han afectat a tot el sistema financer.
Aquesta activitat m'ha fet ser conscient sobre tots els problemes que tenia la gent en aquells anys, i que encara tenim, ja que no donem massa importància a aquests fets però perjudiquen molt a la societat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario