miércoles, 14 de enero de 2015

La Primera Guerra Mundial


Bon any nou a tothom i feliç 2015!!!!!!!!

L'última activitat que vam fer abans de les vacances de Nadal va ser la 1a Guerra Mundial.
Dins d'aquest apartat vam fer dues activitats: una simulació i un còmic.

La simulació consistia en un joc online que es titulava: ¿Tuvo Alemanya la culpa de la primera guerra mundial? I havíem de respondre una sèrie de preguntes sobre si Alemanya tenia la culpa de la primera Guerra Mundial i marcar les opcions que creiem correctes i si teniem la mateixa opinió que el Kàiser la puntuació pujava. Si passavem del 50% provocavem la Guerra Mundial i si no hi arribàvem volia dir que no hi havia primera Guerra Mundial. Jo i la meva parella vam arribar al 35%.

El còmic de la primera Guerra Mundial era una pàgina del Iacare formada per 52 vinyetes aproximàdament, que ens explicava el seguit de primera Guerra Mundial amb anglès.
El còmic gairebé no tenia lletres però tenia molts dibuixos i banderes i segons les banderes i les expressions dels personatges havíem de deduir el que passava a cada vinyeta i explicar-ho.
Aquesta activitat se m'ha fet una mica pesada perquè hi havia moltes vinyetes però les banderes i els dibuixos m'han ajudat a entendre força bé la primera Guerra Mundial.













No hay comentarios:

Publicar un comentario